یک تولیدکننده کاشی هشدار داد: کارخانه‌های کاشی‌سازی بسته یا در آستانه تعطیلی هستند

یک تولیدکننده کاشی و سرامیک با بیان اینکه بازار ساخت و ساز ساختمان کشور در سال‌‌های گذشته رکود بی‌سابقه‌ای را تجربه کرده است، گفت: صنعت کاشی سازی روزهای سختی را سپری می کند تا جایی که بسیاری از کارخانه‌ها بسته و یا در آستانه تعطیلی هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، این تولید کننده با بیان اینکه بازار تولید کاشی در چند سال گذشته روز‌های سختی را گذرانده که سبب بسته شدن برخی از این کارخانه‌ها شده است، اظهارداشت: در گذشته بیش از حجم بازار مجوز کاشی و سرامیک به افراد مختلف ارائه کرد که این امر باعث شد میزان عرضه در این بازار بیشتر از تقاضا باشد و کارخانه‌ها نتوانند به تعهداتشان عمل کنند.

وی با بیان اینکه صادارت کارخانجات کاشی به کشورهایی مانند عراق به خاطر ناامن شدن کاهش قابل توجه‌ای داشته است، افزود: صنعت کاشی سازی حالا روزهای سختی را سپری کند تا جایی که بسیاری از کارخانه‌های مهم کاشی‌سازی کشور بسته شده و یا در آستانه تعطیلی هستند.

این تولید کننده کاشی، گفت: کارخانه بنده هم شرایط سختی را پشت سر می‌گذارد اما در نهایت با کمک سهمامداران تصمیم گرفت محصولات تولید شده انبار خود را به فروش برساند تا از این طریق حقوق معوقه کارگران خود را پرداخت کند. همچنین در تلاش هستیم تا با تولید محصولات متفاوت و دارای ارزش افزوده بتوانیم جان دوباره به حوزه کاری خود بدهیم.

وی اضافه کرد: به عنوان نمونه به جای تولید کاشی‌های معمول در بازار مانند 60 در 60، کاشی‌های بزرگتر که معادل نمونه‌های خارجی است را تولید می‌کنیم تا با این روش روند پرداخت حقوق کارگران‌ با سرعت بیشتری همراه شود. البته این امر مستلزم سرمایه گذاری‌های جدید در بخش ماشین آلات است که بخشی از آنها انجام شده و ادامه نیز دارد.

همچنین با بیان اینکه متأسفانه در هفته‌های گذشته همزمان با پرداخت بخشی از حقوق معوقه کارگران عده‌ای با اعتصاب مقابل در کارخانه مشکلاتی را به وجود آوردند، تصریح کرد: اعتراض این کارخانه به مسئولان ارشد استان فارس ارائه شده اما تاکنون راه به جایی نبرده است.

این تولیدکننده با بیان اینکه چنین اتفاق‌هایی این صنعت را با چالش بیشتری مواجه کرده است، افزود: دولت باید از کارخانه‌هایی که با تمام شرایط سخت بازار روی پای خود ایستاده‌اند تقدیر کند. در خواست ما از دولت این است که امنیت فعالیت برای سرمایه‌گذاران را فراهم کند سرمایه‌گذارانی که به جای بردن سرمایه خود به خارج در داخل کشور با راه‌اندازی کارخانه نه تنها ایجاد شغل کرده‌اند بلکه محصولات با کیفیت و قابل رقابت با نمونه‌های خارجی را نیز روانه بازار کرده‌اند مستحق تشویقند و نه تنبیه.

1395/05/11 | خبرگزاری تسنیم-http://www.tasnimnews.com